Algemene Vragen

Wat kost het lidmaatschap?

De contributie voor TCA bedraagt € 215,00 per jaar. De contributie wordt 2 keer per jaar, doormiddel van een automatische incasso, geïnd. Deze incasso’s vinden plaats in de maanden Januari en Augustus van ieder jaar.

Naast het lidmaatschap van TCA is ieder lid ook verplicht minimaal een basislidmaatschap met de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) aan te gaan. De contributie van de NTB bedraagt per 1 januari 2018:

  • NTB basislidmaatschap zonder atletenlicentie € 35,00
  • NTB basislidmaatschap met atletenlicentie € 60,00

De contributie voor het lidmaatschap van de NTB wordt in Januari van ieder jaar geïncasseerd.

NTB-leden ontvangen het bondsblad Triathlon Sport. Raadpleeg voor meer informatie over het NTB lidmaatschap de website van de NTB.

Waar kan ik de statuten van de club inzien?

Hier kun je de statuten van Triahlon Club Alphen downloaden. Ieder lid, die zich via het online inschrijfformulier aanmeld moet ook voordat hij de inschrijving kan voltooien eerst aangeven dat hij akkoord gaat met de inhoud van de statuten, het huishoudelijk- en het veiligheidsreglement

Wat zijn de trainingstijden?

Onderstaande trainingstijden zijn de algemene trainingen. Het kan zijn dat trainingen door omstandigheden komen te vervallen of op een andere tijdstip plaatsvinden. Hierover worden de leden tijdig, via de TCA trainingen WhatsApp groep, geïnformeerd.

Winter: 1 oktober – 31 mei

maandag 21:30 – 22:30 zwemtraining zwembad Aquarijn
dinsdag 20:30 – 22:00 looptraining AAV’36
woensdag 20:30 – 21:30 spinning WV Avanti
donderdag 20:15 – 21:30 duurloop(1) WV Avanti
zaterdag 07:00 – 08:30 zwemtraining zwembad Aquarijn

(1)Facultatieve training. Op eigen risico en zonder trainer/begeleiding. Afspreken via TCA social WhatsApp groep.

Zomer: 31 mei – 1 oktober

maandag 20:00 – 21:00 zwemtraining zwembad de Hoorn
dinsdag 20:30 – 22:00 looptraining AAV36
donderdag 19:30 – 21:00 koppeltraining WV Avanti
zaterdag 08:00 – 09:00 zwemtraining Zegerplas
Moet ik een wedstrijdlicentie hebben?

Voor deelname aan NTB-wedstrijden is altijd een licentie benodigd. Dat kan een Atletenlicentie zijn (aan te schaffen via de NTB, altijd gekoppeld aan een Basislidmaatschap), maar mag ook een Daglicentie (aan te schaffen via de organisatie in de vorm van een toeslag op het inschrijfgeld) of Aspirantlicentie (via de NTB) zijn. De kosten van een Daglicentie zijn afhankelijk van de afstand van het evenement. Hoe langer de afstand hoe hoger de kosten voor de daglicentie.

Met de aanschaf van een licentie (ook daglicenties) worden atleten formeel geregistreerd als lid van de Nederlandse Triathlon Bond en conformeren zij zich aan alle geldende NTB-reglementen.

Wie verzorgt de ledenadministratie?

De ledenadministratie van Triathlon Club Alphen aan den Rijn wordt standaard verzorgd door de pennningmeester. Het postadres van Triathlon Club Alphen is:

Postbus 493
2400 AL Alphen aan den Rijn
E-mail: penningmeester@triathlonclubalphen.nl

Moet ik ook lid worden van de Nederlandse Triathlon Bond?

Ja, een lidmaatschap bij de Nederlandse Triathlon Bond is verplicht. Wanneer je jezelf aanmeldt als lid wordt dit automatisch door de ledenadministratie geregeld. Geef wel aan of je uitsluitend het basis lidmaatschap wilt of een lidmaatschap met een atletenlicentie.

Hoe kan ik lid worden?

Je kunt lid worden door het online inschrijfformulier in te vullen. Na registratie ontvangt je automatisch per e-mail een bevestiging van je inschrijving.

Hoe geschied de contributie betaling?

De contributie wordt uitsluitend per incasso automatisch geïnd. Met het invullen van het online registratieformulier geeft je de Triathlon Club Alphen aan den Rijn een doorlopend machtiging voor dit incasso. De machtiging vervalt automatisch bij beëindiging van het lidmaatschap.

Kan ik een keer meetrainen voordat ik lid word?

Wil je weten of de triathlon sport iets voor jou is? Train 4 keer gratis met ons mee tijdens een zwem- of looptraining en beslis daarna of je lid wilt worden van onze club. Vul onderstaand formulier in, dan zien we je graag op de training!

Besluit je daarna om lid te worden, dan kun je jezelf via het online inschrijfformulier registreren als lid. Na registratie ontvang je automatisch per e-mail een bevestiging van je inschrijving.

[[[["field25","contains","Ja, ik ga akkoord"]],[["show_fields","field20"]],"and"],[[["field46","contains","Ja"]],[["show_fields","field48"],["show_fields","field49"]],"and"],[[["field47","contains","extra"]],[["show_fields","field66"]],"and"],[[["field66","contains","Ik beschik zelf"]],[["show_fields","field67"]],"and"]]
1
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Geslacht
Geboortedatum
Mobiel

De kosten voor de clinic worden geïncasseerd d.m.v. een eenmalige incasso!

IBAN-rekeningnummer

Wetsuit huren?

De eerste 4 zwemtrainingen vinden plaats in het zwembad. Hiervoor is geen wetsuit noodzakelijk. Voor de zwemtrainingen in de Zegerplas is een wetsuit verplicht. 

De club heeft wetsuits te huur. Een wetsuit huren tijdens de clinic kost € 50,00. Als je een wetsuit via TCA wilt huren kun je dat hieronder aangeven. Om de juiste maat te bepalen hebben we je lichaamslengte en gewicht nodig!

Wetsuit huren?
Gewicht
Lengte
Deelname Triathlon Alphen
Voor de tijdsregistratie tijdens de triathlon wordt er gebruik gemaakt van de groen MyLaps Chip.
Mijn MyLaps Chip nummer is:

SOS Contactpersoon

Met wie moeten wij contact opnemen in een noodsituatie?

Voor- en Achternaam
Telefoon
Akkoord verklaringIk verklaar hierbij dat ik het veiligheidsreglement heb gelezen en zal respecteren. Tevens ga ik akkoord met de eenmalige incasso van de clinickosten van € 75,00
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder